FillMed tuotteet

Fillmed-tuotteet on tarkoitettu vain elinkeinonharjoittajille ja yrityksille.

Täyteaineiden verkkokauppa. Fillmed Artfiller on laadukas ja turvallinen täyteaineiden tuoteperhe. Sivuiltamme löydät tuotteet eri täyteainehoitojen toteuttamiseen. Löydät myös täyteainekoulutukset ja muut esteettiset koulutukset täältä.

Tuotteemme

Fillmed Artfiller täyteaineet

ARTFILLER® Fine Lines -täyteainetta voidaan käyttää kevyisiin täyteainehoitoihin. Tämä on erittäin hyvä tuote kevyisiin juonteisiin ja esimerkiksi huulten kevyeen kosteutukseen ja muotoiluun.

ARTFILLER® Lips - täyteaine on kehitetty erityisesti huulten muotoiluun, mutta sopii myös käytettäväksi muualla kasvoissa, kuten leuassa.

ARTFILLER® Lips soft - Tämä täyteaine on kehitetty kevyeen huulten muotoiluun tai kevyiden juonteiden täyttämiseen. Lips soft on kevyt ja kosteuttava tuote, mutta viskositeettinsä ansiosta myös täyttävä.

ARTFILLER® Volume - Tuote on suunniteltu kasvojen rakenteiden korostamiseen. Tuote sopii erinomaisesti kasvojen täyteainehoitoihin mm. poskien tai leukalinjan muotoiluun.

ARTFILLER® Universal - Nimensä mukaan täyteainetta pystyy käyttämään laajasti koko kasvojen alueella. Parhaat käyttöalueet ovat keskisyvät juonteet ja huulten alue. Täyteaineruiskussa on 1,2 ml täyteainetta, joka riittää usein muutamaankin kasvojen muutokseen.