Kuinka valitsen oikean tuotteen?

Fillmed Art Filler -tuoteperheestä löydät sopivan tuotteen kasvojen eri alueiden muotoiluun ja luonnolliseen kohotukseen! Fillmed on toteuttanut tuotekehittelyä jo vuodesta 1978 jonka vuoksi tuote on luotettava ja turvallinen.

Fillmed Art Fillerin tuoteperheeseen kuuluu kuusi eri kasvojen alueille soveltuvaa täyteainetta.

Fillmed Art Filler Finelines on täydellinen tuote esimerkiksi, kuten pienten juonteiden täyttämiseen. Tuotetta on usein tuntumaltaan verrattu Restylane Fynesseen tai Restylane Refyneen. Kaikki nämä soveltuvat ihon juonteiden tasoitukseen ja nuorekkaan ilmeen korostamiseen!

Fillmed Art Filler Lips Soft on upea tuote huulten kevyeen muotoiluun ja kosteutukseen. Tämä on oikea tuote, jos asiakkaasi kaipaa kevyttä muotoilua tai hänellä on luonnostaan pienet huulet. Tuotetta verrataankin usein Restylane Kysse ja Juvederm Ultra XC sekä Juvederm Volbellaan.

Fillmed Art Filler Lips soveltuu loistavasti monen eri alueen muokkaamiseen. Nimensä mukaan, tuotteella saadaan korostettua ja kasvatettua huulten kokoa. Lisäksi voit käyttää tuotetta muihin syvempiin kudoksiin. Tuote on hyvin verrattavissa tuotteisiin Restylane Kysse, Juvederm Volbella tai Juvederm Ultra XC.

Fillmed Art Filler Universal on nimensä mukaan loistava tuote monien eri alueiden hoitoon. Parhaita tuloksia Universalilla saat syvien ja keskisyvien juonteiden hoitoon. Voit myös käyttää tuotetta myös muun muassa huulten, nenän ja ohimoiden täyttämiseen, sekä muotoiluun. Tuotetta verrataankin usein Juvedermin Vollureen ja Restylanen Defyneen ja Revolax Deepiin.

Fillmed Art Filler Volumea käytetään kasvojen muotoiluun ja menetetyn volyymin korvaamiseen. Suunniteltu injektoitavaksi syviin kudoksiin. Tuotetta käytetään mm. poskien, nasolabiaalien, ohimoiden, leuan ja leukalinjan muotoilussa. Tuote vastaa käyttötarkoituksiltaan Juvederm Volux, Restylane Volyme ja Revolax Sub-Q.